Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni girişimlerde bulunacağına, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, problemlerinin biteceğine, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, her işi ile daha çok ses getireceğine ve büyük başarılar kazanacağına rivayet eder.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Rüyada düşüyormuş gibi hissetmek stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine işarettir.

Rüyada gerçek gibi hissetmek en çetin zorlukların aşılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini erkek gibi hissetmek işi ile gündeme geleceğine, çalışma hayatında çok başarılı olarak çok para kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada yaşıyormuş gibi hissetmek pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına, sevdiği birine hediye alacağına delalet eder.

Rüyada gibi hissetmek kişinin istediği kariyere de sahip olmayı başaracağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına yorulmaktadır.

Rüyada düştüğünü hissetmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, daha kötü günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek mutluluk ve saadete, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada denize düşecek gibi olmak elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, saygının hiç eksik olmayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments