Rüyada boşluğa düşer gibi olmak

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak hedeflerini tutturamayacağına, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine, kendisine olan güveninin artacağına, cesaretinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak gördüyseniz:

  • Ek sorumluluk veya görevler söz konusu olabilir.

Rüyada boşluğa düşer gibi olmak kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine inanılır.

Rüyada boşluğa düştüğünü hissetmek huzurlu bir hayata adım atacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada boşluğa düştüğünü görmek çok şeffaf bir şekilde çalıştığı için insanlar tarafından çok saygın bir kişi olarak sevilip sayılacağına ve bu sayede işlerini daha rahat ve kolay bir şekilde ilerleteceğine, üzüntü yaşamaya alamet eder.

Rüyada boşluktan düştüğünü görmek ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, tövbelerin kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada boşlukta düştüğünü görmek atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine, huzurlu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine yorulur.

Rüyada asansör boşluğuna düştüğünü görmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalettir.

Rüyada boşlukta olmak sorunlarının günden güne azalacağına, rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, isteklerini yerine getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments