Rüyada birine kol saati takmak

Rüyada birine kol saati takmak ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden sağlık sorunları yaşayacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, çok yoğun çalışacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet eder.

Rüyada birine kol saati takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik tepkiler gösterebilir, biran içine kapanıkken, bir başka an aşırı aktif olabilirsiniz.

Rüyada yeni kol saati takmak hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sarı kol saati takmak sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kırmızı kol saati takmak dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada saati koluna takmak gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine yorulur.

Rüyada beyaz kol saati takmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, kurulu düzeni olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah kol saati takmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, işlerin yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada koluna altın saat takmak iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments