Rüyada sarı kol saati takmak

Rüyada sarı kol saati takmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, allah’ın hayırlı ve güzel kullarından olmayı başaracağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, kazancın gittikçe artacağına, rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada sarı kol saati takmak gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni şeyler keşfedebilir veya yaratıcılığınızı kullanarak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Rüyada sarı kol saati takmak eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine kol saati takmak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada parlak kol saati takmak hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, hayal ettiği şeylere kavuşacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada saati koluna takmak yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, üzüntünden sağlığından olacağına delalettir.

Rüyada koluna kırmızı saat takmak gerek maddi gerekse manevi gücünü zorlayacak adımlar atacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah kol saati takmak aşırı sevinçten ne yaptığını bilemez hale geleceğine, allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kol saati takmak yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada kırmızı kol saati takmak toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments