Rüyada kol saati hediye aldığını görmek

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük tartışmalara gireceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada kol saati hediye aldığını gördüyseniz:

  • Elinizdeki imkanlari boşa sarfetme meylindesiniz.

Rüyada kol saati hediye aldığını görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına tabir olunur.

Rüyada kol saat hediye almak maddi açıdan ferahlayacağına, tüm planların zamanında neticeleneceğine işarettir.

Rüyada beyaz kol saati hediye almak kişisel konularda da yeteneklerinin üzerine gideceğine, aile işlerinin başına geçeceğine rivayet eder.

Rüyada hediye kol saati almak geçmişte uğradığı haksızlıklardan dolayı kendisinden af dileyecek insanlara, düşmanlardan uzak, tamamen huzur dolu bir ruha sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada altın kol saati hediye almak mal mülk sahibi olacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına delalettir.

Rüyada kol saati hediye almak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada hediye kol saati görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına yorulur.

Rüyada kol saati hediye etmek beklediği kazancın aksine elindeki parayı da bu iş için harcayarak, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments