Rüyada süslü kol saati görmek

Rüyada süslü kol saati görmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına, rızkının kesileceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına yorulur.

Rüyada süslü kol saati gördüyseniz:

  • Aşk, romantizm, yeni arkadaşlık ilişkileri, yardımı dokunacak iş birlikleri ön plana çıkabilir.

Rüyada süslü kol saati görmek güzel ve hayırlı günler geçireceğine, karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada süslü saat görmek kötü günler geçireceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına delalettir.

Rüyada kırmızı kol saati görmek sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda altın saat görmek yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Rüyada beyaz renk kol saati görmek derin bir oh çekip güzel günlere kavuşacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada taşlı kol saati görmek çok güzel bir mevkiye geleceğine, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada erkeğin kolunda saat görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına rivayet eder.

Rüyada kırık kol saat görmek dargınların da yeniden bir araya geleceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments