Rüyada ölmüş kertenkele görmek

Rüyada ölmüş kertenkele görmek emeğinin karşılığını almaya başlayacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, fırsatların elden kaçacağına, işlerinin bozulacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş kertenkele gördüyseniz:

  • Bazı arkadaşlarınız tarafından dışlandığınızı veya sizin haberiniz olmadan bazı işler çevrildiğini düşünebilirsiniz.Bu gibi şeylerin kafanızı işgal etmesi nedeniyle birçok şeyi gözden kaçırabilirsiniz.

Rüyada yılan kertenkele görmek hayatının afiyet içinde geçeceğine, para sıkıntısının olmayacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada böcek kertenkele görmek kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma delalet etmektedir.

Rüyada kertenkele ölüsü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine yorulur.

Rüyada kuyruksuz kertenkele görmek yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada pembe kertenkele görmek işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına tabir olunur.

Rüyada yavru kertenkele görmek aile bireylerinin arasının açılacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına işaret eder.

Rüyada kertenkele kesmek hayal edilen şeylere kavuşulacağına, haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına delalet eder.

Rüyada mavi kertenkele görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments