Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek

Rüyada kedinin kendini ısırdığını görmek ticarette şansının yaver gideceğine, aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, kişinin hem evlatlarından hem de paradan yana verimli ve şanslı olacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine delalet eder.

Rüyada kedinin kendini ısırdığını gördüyseniz:

  • Aslında sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada köpeğin kediyi ısırdığını görmek birden fazla ortakla iş kurulacağına, sonra kendi işini kuracağına delalettir.

Rüyada kediyi ısırmak işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine ve sevdiği kişi ile neredeyse arasının açılmasına sebep olacak olaylar ile karşılaşacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz kedinin ısırdığını görmek bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına ve sıra dışı bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada kedinin ısırdığını görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi ısırdığını görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada siyah kedinin ısırdığını görmek isteklerinin yerine geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına, kötü günlerin biteceğine işarettir.

Rüyada bir kedinin ısırdığını görmek önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada ayağını kedi ısırmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments