Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, her geçen gün başarılarının artacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, çalışmalarının kısa süre içinde büyük kazançlar sağlayacağına, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenebilir sizi taşıdıkları yönde ilerleyebilirsiniz.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına inanılır.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yılanın parmağını ısırdığını görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin parmağını ısırmak vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, uzun zamandan beri hayali kurulan ve çok kazanç getirecek olan bir projenin zararlı bir şekilde biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak maddi olanaklarının artacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada parmağını yılan ısırmak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin parmağını ısırmak kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi parmağını ısırmak rakiplerini kıskandıracak kadar büyük projelere imza atacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments