Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek mutluluk verici olaylar yaşayacağına, malının artmasını sağlayacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, sözler sarf edeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, borçlarının da kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını gördüyseniz:

  • Dikkatli davranmazsanız aynı işi birçok kere yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada kedinin parmak ısırdığını görmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine delalet eder.

Rüyada kedinin parmağını ısırdığını görmek zenginliği ve bolluğu yakalayacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada parmağını ısırmak elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada şeytanın parmağını ısırmak rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, galibiyetlerinin artacağına inanılır.

Rüyada birinin parmağını ısırmak namaz kılacağına, iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine işaret eder.

Rüyada farenin parmağını ısırdığını görmek karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada ayak parmağı ısırmak aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada parmağını yılan ısırmak hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, zevki sefa içinde yaşayacağına, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments