Rüyada ayağını kedi ısırmak

Rüyada ayağını kedi ısırmak parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, şansın yüzüne güleceğine ve hiç beklemediği bir anda hayal ettiği şeylere kavuşacağına, rahatsızlık duyulan konuların tatlıya bağlanacağına, onun her zaman başında olacağına, hayallerinin, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına inanılır.

Rüyada ayağını kedi ısırmak gördüyseniz:

  • Maddi anlamda büyük kazançlarınız olabilir buna karşılık hakkınızdaki dedikodular da artabilir.

Rüyada kedinin ayağını ısırdığını görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayağını kedi ısırmak zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, hedeflere ulaşılacağına inanılır.

Rüyada ayağı köpek ısırmak bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayak parmağı ısırmak ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine işarettir.

Rüyada yılanın ayağını ısırdığını görmek keyfin kaçacağına, yapılan hataların yakında telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ayağını ısırmak kişinin muradına ereceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ayağını yılan ısırmak mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına delalettir.

Rüyada ayak ısırmak büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments