Rüyada bir kadının avret yerini görmek

Rüyada bir kadının avret yerini görmek kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok büyük adımlar atacağına, psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sağlıkla ilgili büyük bir sorun yaşanacağına, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir kadının avret yerini gördüyseniz:

  • Değişime direnmemelisiniz.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine tabir olunur.

Rüyada kadının avret yerini görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada kadını avret yerini görmek onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya delalettir.

Rüyada kadının avret yerini yalamak ilerleyen dönemlerde iş kurulacağına, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini görmek hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada bi kadının avret yerini görmek olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine alamet eder.

Rüyada bir kadının avret yerini görmek herkesin birbiriyle iyi anlaşacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments