Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, işinden uzaklaşacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, hep onlara layık olmaya çalışacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir insanın başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Kafanızı en iyi şekilde çalıştırmalı, nerede, ne zaman, nasıl hareket edeceğinizi bilmelisiniz.

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına tabir olunur.

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, yaraların merheminin bulunulacağına işarettir.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine işarettir.

Rüyada başının kesileceğini görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, yersiz yere suçlanacağına işaret eder.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek çözmek için başkalarından yardım isteneceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments