Rüyada babasının başının kesildiğini görmek

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek huzur ve kazanç getireceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, bir ömür olacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, en büyük acılarının dineceğine delalettir.

Rüyada babasının başının kesildiğini gördüyseniz:

  • İmajınızı korumalısınız.

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek başının ağrıyacağına, gelirinin eksileceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, maddi olarak çok zarar edileceğine ve kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına inanılır.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, imkânlarının çoğalacağına, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek hayırlı olarak girilen bir işten çok zorluklar yaşanarak çıkılacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine delalettir.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, anne ve baba duası alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada başı kesilmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, yeni hobiler edinileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada birinin başının kesildiğini görmek onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine alamet eder.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments