Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek derdin sona ereceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Oyun planınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek zenginliğin kapılarının açılacağına, bolluk ve bereket yakalayacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş parmağının kesildiğini görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına, aile bireyleri arasında uzun süreli küslüklerin başgöstereceğine alamet eder.

Rüyada başının kesileceğini görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine işaret eder.

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine işarettir.

Rüyada ayak baş parmağının kesildiğini görmek büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayattan her istediğini alacağına delalet eder.

Rüyada başı kesilmek eline geçen kazançla çok iyi işlere gireceğine, işlerinde kendisini yoran ve sıkan şeylerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, sürekli yeni sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada çocuğunun başının kesildiğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments