Rüyada başının kesileceğini görmek

Rüyada başının kesileceğini görmek hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, vatana, millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına işaret eder.

Rüyada başının kesileceğini gördüyseniz:

  • Genellikle kısa süren ani aşk ilişkilerini tercih edeceksiniz.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza inanılır.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, darda kalacağına inanılır.

Rüyada başının kesileceğini görmek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kısa süre içinde büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kardeşinin başının kesildiğini görmek istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, bu yüzden bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına delalettir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek kendisini ailesine vereceğine bu sayede huzur bulacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kazancı ile ilgili olarak sürekli sıkıntı yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments