Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek

Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, kısa süre sonra çökmesine ve belki de bedeninin dayanamayarak iflas etmesine neden olacağına işaret eder.

Rüyada eşinin başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Seyahatlere ya da eğitime para yatırıyorsanız beklenmedik harcamalar söz konusu olabilir.

Rüyada eşinin başının kesildiğini görmek kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalettir.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başı kesilmek sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına tabir olunur.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, hasret giderileceğine tabir olunur.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, çalıştıkça da allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının başının kesildiğini görmek elinin darda kalmayacağına, atılacak adımla birlikte çok iyi bir mevkiye giden bir yolun açılacağına rivayet eder.

Rüyada bir insanın başının kesildiğini görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments