Rüyada atın başının kesildiğini görmek

Rüyada atın başının kesildiğini görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, tamamlanmadan kalacağına, elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada atın başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerlemeye geçmeden önce, duygusal bir konunun doğru şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada atın başının kesildiğini görmek emeklerinin ve hak ettiklerinin karşılığını alamayacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine alamet eder.

Rüyada ineğin başının kesildiğini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine rivayet eder.

Rüyada koyunun başının kesildiğini görmek uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada babasının başının kesildiğini görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada baş parmağın kesilmesini görmek tüm dileklerin tutacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş parmağın kesildiğini görmek gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada başının kesileceğini görmek yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının başının kesildiğini görmek insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments