Rüyada su felaketi görmek

Rüyada su felaketi görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, kendisinin ve ailesinin geleceğine alamet eder.

Rüyada su felaketi gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada su felaketi görmek işlerin yeni kapılar açacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine işaret eder.

Rüyada felaketten kurtulmak mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yangın felaketi görmek işlerinin büyüyeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada hortum felaketi görmek bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendi işini kurmak için adım atacağına ve azmi ve gayreti ile etrafındaki insanlar tarafından başka kişiler için örnek gösterileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir felaketten kurtulmak projelerin büyük başarılar kazandıracağına, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada sel felaketinden kurtulmak yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada felaketten kaçmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine, ayrılığın sandığından da uzun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz felaketi görmek ancak daha sonra yaşanacak çeşitli sorunlardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekerek hiç beklemediği birçok sıkıntı ile yüz yüze geleceğine ve yaptığı işlerde neredeyse attığı her adımda çok büyük problemler yaşayacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments