Rüyada bir evin çatısında olmak

Rüyada bir evin çatısında olmak işlerin açılacağına, kazancının düşeceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, yapılan her işte hayır duası alınacağına, bir sebeple zor bir döneme girileceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısında olmak gördüyseniz:

  • İnsanlarla sürtüşme meylindesiniz.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, helal ekmek yeneceğine delalettir.

Rüyada evin çatısının uçtuğunu görmek kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine inanılır.

Rüyada kendini evin çatısında görmek kendisini büyük bir işe hazırlanırmış gibi büyük bir stres altında hissedip sıkıntı çekeceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine işarettir.

Rüyada evinin çatısını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısında olmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına alamet eder.

Rüyada evin çatısında olmak yüklü siparişler alacağına, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında gezmek uğursuz kişiler ve olaylarla karşılaşacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına yorulur.

Rüyada evin çatısını sökmek aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments