Rüyada evinin çatısını görmek

Rüyada evinin çatısını görmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, beddua ve ah alacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evinin çatısını gördüyseniz:

  • Koşullar üzerinde tekrar pazarlık şansınız var.

Rüyada bir evin çatısının yıkıldığını görmek kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısını tamir etmek psikolojik olarak düzeleceğine, kariyerindeki değişimin hayırlı olacağına işarettir.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin çatısında olmak kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, her zaman evlatları arasında ayırım yapan bir aileye sahip olmak yüzünden güvensiz biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısını sökmek sermayenin harcandığına değeceğine, tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine ve hedeflerin karşılık bulacağına, kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine yorulur.

Rüyada evin çatısını yapmak eline geçen kazancı çok hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendireceğine ve sıkıntılarından kısa zamanda kurtulacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine yorulur.

Rüyada evin çatısından düşmek elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments