Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek istenen her şeye sahip olunacağına, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına işarettir.

Rüyada evin çatısının yapıldığını gördüyseniz:

  • Evliyseniz, ailenize karşı olan tutumlarınızda olumlu değişiklikler görülebilir.

Rüyada evin çatısının yapıldığını görmek takdir edilip her konuda destek göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada çatı yapıldığını görmek yorulacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, çok istenen bir şeye sahip olunacağına inanılır.

Rüyada evin çatısının çöktüğünü görmek rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada evin çatısından atlamak bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine, mal varlığının neredeyse eriyeceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, sağlık sorunlarının biteceğine ve borçlarını yakın zamanda kapatacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısını görmek eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına tabir olunur.

Rüyada evinin çatısı uçmak garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, başarılarının takdir edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısını onarmak sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments