Rüyada evin çatısında gezmek

Rüyada evin çatısında gezmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, zenginleşeceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evin çatısında gezmek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin verdiği sözlere güvenebilirsiniz.

Rüyada evin çatısında gezmek ardından yeni bir işe gireceğine, herkesin takdir edeceği, imreneceği ve adından övgü dolu sözlerle bahsedeceği kimse haline geleceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısından atlamak finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, kişinin maddi zararını karşılamayı başaracağına, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine işaret eder.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine yorulur.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısında olduğunu görmek kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, eline geçen paranın bereketinin de daim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısında olmak maddi imkânların günden güne çoğalacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada evin çatısının aktığını görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısında oturmak yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments