Rüyada evin çatısında olmak

Rüyada evin çatısında olmak dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, huzurunun yerine geleceğine, hafifleyeceğine, esenlik bulacağına, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, gönlündeki gibi sevileceğine inanılır.

Rüyada evin çatısında olmak gördüyseniz:

  • Belli durumları artık sizi hiçbir şekilde rahatsız edemeyeceği hale sokmanız gerekebilir.

Rüyada evinin çatısının uçtuğunu görmek ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, bedeninin de iyileşeceğine inanılır.

Rüyada evin çatısında yangın görmek büyük bir hastalıktan dönüleceğine, yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek zahmet veren işlerin artacağına, borcunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısının yandığını görmek sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmak kendi patronu olacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına delalet eder.

Rüyada evin çatısından düşmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına inanılır.

Rüyada evinin çatısı uçmak zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, sağlık sorunları ile geçen br dönemin kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısını görmek hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments