Rüyada kendini evin çatısında görmek

Rüyada kendini evin çatısında görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini evin çatısında gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız yükseliyor, aşk hayatınız veya sosyal yaşamınız renkleniyor.

Rüyada evin çatısını yandığını görmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısını yıkmak bunun için çok kısa bir süre kaldığına, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına, allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir evin çatısında olmak maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine, galibiyet kazanacağına rivayet eder.

Rüyada evin çatısından düşmek ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına yorulur.

Rüyada evin çatısını sökmek onunla yaşamını birleştireceğine, esenliğe ve feraha kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısını yapmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısından su aktığını görmek eldeki imkanların giderek azalacağına, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına yorulur.

Rüyada kendini evin çatısında görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments