Rüyada evin çatısını sökmek

Rüyada evin çatısını sökmek sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, çok hayırlı mallara ve mülklere sahip olacağına, bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine rivayet eder.

Rüyada evin çatısını sökmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz son zamanlarda yaptığınız kaprisler yüzünden sizden biraz şikayetçi olmaya başlamış olabilir.

Rüyada evin çatısını sökmek çok büyük sıkıntılar çekse bile isyan etmeyeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına işarettir.

Rüyada çatı sökmek boş yere korku duyulacağına, saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatıyı sökmek mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine işaret eder.

Rüyada evin kapısını sökmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hem rütbe hem de kazanç elde etmek için azimle ve hırsla mücadele edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinin çatısını görmek çok kazançlı yatırımlara gireceğine, özellikle iş ile ilgili gelişmelerin kişinin rahat bir hayat yaşamasına neden olacağına delalettir.

Rüyada evin çatısından düşmek sevilen bir kişiye yardım edileceğine, zararlarını telafi edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada evin çatısını yanarken görmek üzüntüden ışığı sönmüş olan gözlerinin yeniden parlayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine inanılır.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments