Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, işlerinin karışacağına, işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin dudağından öpmek gördüyseniz:

  • Belli konularla ya da kişilerle ilgili fikirleriniz iyice netleşmeye başlıyor.

Rüyada sevgilinin dudağından öpmek işlerin iyiye gideceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyi dudaktan öpmek hayatın pahalılaşmasına, canın ve malının da her zaman güvende olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisini dudaktan öpmek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada sevgilini dudaktan öpmek hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, sevdikleri ile arasına nifak ve ayrılık gireceğine delalet eder.

Rüyada sevgiliyi dudağından öpmek ihtiyaçlarını giderebileceğine ve sahip olmak istediklerine ulaşacağına, kısmetinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgilini dudaktan öpmek işlerinin gerileyeceğine, para kazanmaya ve istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada sevgilini dudağından öpmek ilerleyeceğine ve kalkınacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliyi dudağından öpmek uzun bir hayat yaşayacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments