Rüyada devlet adamının elini öpmek

Rüyada devlet adamının elini öpmek arzularınızın gerçekleşeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek gördüyseniz:

  • Uzaklarda bulunan bir yakınınızdan alacağınız haber üzerine harekete geçebilirsiniz.

Rüyada devlet adamı elini öpmek kazalara ve belalara yakın duracağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına delalet eder.

Rüyada devlet adamının elini öpmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına rivayet eder.

Rüyada devlet adamını öpmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine alamet eder.

Rüyada devlet adamı öpmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada devlet adamının elini sıkmak kişinin afiyette olacağına, kazancının düşeceğine, malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada devlet büyüğü elini öpmek uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada devlet başkanının elini öpmek ticaretin önünün açılacağına, işlerin artacağına, yeni işlere girileceğine, aksiliklerin baş göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada devlet büyüğünün elini öpmek işinin gücünün yaver gideceğine, her geçen gün daha profesyonel olacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments