Rüyada bir delikten geçmek

Rüyada bir delikten geçmek hastalıklarının da şifasını bulacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir delikten geçmek gördüyseniz:

  • Bazı konularda bir an önce harekete geçmek istiyor veya belli işlerinizi tamamlama konusunda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada küçük bir delikten geçmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada duvar deliğinden geçmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar delikten geçmek yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar bir delikten geçmek kendisini baştan çıkarmak isteyen veya kötü yola düşürmeye çalışan kimselerin tuzağına düşmeyerek, her an allah’a sığınıp, onun istediği yoldan gideceğine, üzüntülerini bölüşeceğine, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük delikten geçmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına inanılır.

Rüyada bir delikten geçmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ortadan kaldırılacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada delikten geçmek şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine inanılır.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek ağız tadının da hep yerinde kalacağına, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments