Rüyada dar delikten geçmek

Rüyada dar delikten geçmek sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, şansın yaver gideceğine, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, helal kazanç elde edileceğine, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada dar delikten geçmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız, maddi durumunuz veya yapılacak anlaşmalar açısından gerçekten önemli zamanlardasınız.

Rüyada dar bir delikten geçmek yalnız kalınacağına, çok fazla zarara sebep olmayacağına, bu sayede kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine alamet eder.

Rüyada dar delikten geçmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet eder.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada dar bir duvardan geçmek rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine alamet eder.

Rüyada dar yoldan geçmek borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına, uzun yıllar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dar yollardan geçmek kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir tünelden geçmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar sokaktan geçmek yapacağı bazı çalışmalar ile daha iyi işler için çeşitli hazırlığa başlayacağına, rahata kavuşacağına, eğlenceli günler yaşayacağına, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments