Rüyada tuvalet deliğinden geçmek

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek rahmetin ve allah’ın lütuflarının yağacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, başarılı çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek gördüyseniz:

  • Katı bir tutum içine girmekten kaçının.

Rüyada tuvalet deliğinden geçmek öz güveninin yerine geleceğine, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine ve aile huzurunun da kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvar deliğinden geçmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine delalettir.

Rüyada dar delikten geçmek keder yaşayacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine işarettir.

Rüyada küçük bir delikten geçmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dar bir delikten geçmek mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada delikten geçmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, bu olayların yaşanmasına sebep olan akrabalar ve arkadaşlar ile tartışma yaşanacağına, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada bir delikten geçmek yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük delikten geçmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments