Rüyada dar bir delikten geçmek

Rüyada dar bir delikten geçmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine, hayırlı bir çalışma ile muhtaç insanlara destek olunacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların allah katında karşılığını bulacağına, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazançlı işler yapacağına, stresinden, sıkıntısından ve kuruntusundan uzaklaşıp, kafa dağıtacağına, karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına tabir olunur.

Rüyada dar bir delikten geçmek gördüyseniz:

  • Barış elçisi gibisiniz, tüm sorunlara çıkar yol bulma çabası içindesiniz.

Rüyada dar delikten geçmek işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dar bir delikten geçmek omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada dar bir delikten geçmeye çalışmak duyguların karşılık bulacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına işaret eder.

Rüyada dar bir yerden geçmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dar yollardan geçmek bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, variyetini çoğaltacağına işaret eder.

Rüyada arabayla dar yollardan geçmek sıkıntılı bir döneme girileceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Rüyada dar yerden geçmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına işarettir.

Rüyada dar bir alandan geçmek tartışmalı durumlara düşüleceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments