Rüyada bir çocuğun düştüğünü görmek

Rüyada bir çocuğun düştüğünü görmek çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hatalarından erken döneceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, kendisini mutsuz hissetmesine neden olan duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun düştüğünü gördüyseniz:

  • Görmezlikten gelmeyin.

Rüyada çocuğu merdivenden düşürmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek zaaflarına kapılacağına, başarılarının daim olacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada hamileyken çocuğunu düşürmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine alamet eder.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşen çocuğu kaldırmak kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, çok iyi şeylere alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun dereye düştüğünü görmek manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına delalet eder.

Rüyada bir çocuğun damdan düştüğünü görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Mehmet Ali Levent Aslan

Rüyada kardeşimi uyardığım halde kiremit çatıda gezerken düştü bende kaldırıldım yardım Edip aşağı indirdim