Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, makamından olacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, işinden geri kalacağına, canın derdine düşeceğine, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine işaret eder.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak gördüyseniz:

  • Farklı kültürleri veya felsefeleri anlamanıza yardım edecek aktivitelere katılmanız vizyonunuzun gelişmesine yardım edebilir.

Rüyada havuza düşen çocuğu kurtarmak güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına tabir olunur.

Rüyada havuzda boğulan çocuğu kurtarmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine delalet eder.

Rüyada düşen çocuğu kurtarmak yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine delalet eder.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, önünün açılacağına delalettir.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak manevi tatmini islamiyet’te bulacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunu düşerken kurtarmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada dereye düşen çocuğu kurtarmak özellikle kişinin daha çok kazanç elde etmesiyle alım gücünü yükselterek, ailesini de mutlu edeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments