Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, hayırlara vesile olacak bir evlilik yapılacağına, rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine, bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek gördüyseniz:

  • Aşırı hırslı olmanız duygusal anlamda işlerin kontrolden çıkmasına neden olabilir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşerken görmek çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, kişinin keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine rivayet eder.

Rüyada balkondan çocuğun düştüğünü görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada bir çocuğun balkondan düştüğünü görmek ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada balkondan düşen çocuğu kurtarmak kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, başarılı bir kişi olacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine yorulur.

Rüyada balkondan çocuğunun düştüğünü görmek yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, iş anlamında daha geç kariyer yapacağına yorulur.

Rüyada çocuğun balkondan düştüğünü görmek rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, bir sebeple büyük hatalar yapılacağına delalettir.

Rüyada çocuğunu balkondan düşürmek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments