Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek işlerinin açılacağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kötü duygularından arınacağına, huzurlu bir hayata adım atacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımınızı planlarken biraz dinlenmenizde fayda var.

Rüyada çocuğunun denize düştüğünü görmek çektiği yokluğun unutulacağına, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğun denize düştüğünü görmek çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğunu denize düşürmek aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, kısa süre içinde yalnız kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir çocuğun denize düştüğünü görmek rahatlayacağına ve hafifleyeceğine, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına delalet eder.

Rüyada çocuğu denize düşürmek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun uçurumdan düştüğünü görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuğu balkondan düşürmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, bundan sonra canın her çektiğine ulaşacağına işarettir.

Rüyada çocuğun tuvalete düştüğünü görmek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyamda oğlumun denize girdiğini ama bidaha çikamadığıni görnek ne anlama gelir