Rüyada bir arkadaşını hamile görmek

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, iflas edeceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Seminer, kurs veya konferanslara katılabilir ya da sevdiğiniz kişilerle samimi diyaloglar içerisine girebilirsiniz.

Rüyada bir arkadaşını hamile görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada iş arkadaşını hamile görmek iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaş hamile görmek bir sebeple işlerinin gitgide daha da kötü bir hal alacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada arkadaşımı hamile olarak görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine işaret eder.

Rüyada hamile arkadaşını hamile görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek rüya sahibinin evli olması durumunda da evlat sahibi olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da sapmayacağına işarettir.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, atılacak adımların boşa çıkacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine rivayet eder.

Rüyada hamile olan bir arkadaşını görmek deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, sevdiklerine kavuşacağına, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments