Rüyada hamile olan bir arkadaşını görmek

Rüyada hamile olan bir arkadaşını görmek kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, rüya sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine, karlı ve hayırlı emellerine nail olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, bir sebeple ister istemez bazı kişilere yardım için başvuracağına, bu kişilerden alacağı olumsuz yanıt yüzünden işlerinin daha kötü bir hal alacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, zor durumların biteceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına alamet eder.

Rüyada hamile olan bir arkadaşını gördüyseniz:

  • Seçeneklerinizden bazıları gerçekten çok fazla şey vaat ediyor olabilir.

Rüyada bir arkadaşının hamile olduğunu öğrenmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada evli arkadaşını hamile görmek maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, sahip olunan imkânların çok iyi kullanılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar bir arkadaşının hamile olduğunu görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşını hamile görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına işarettir.

Rüyada bekar arkadaşının hamile olduğunu görmek aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşını hamile görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek eşi tarafından yüceltileceğine, başarıların çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments