Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına, hayali kurulan herşeye sahip olunacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Hızlı düşünmek yanlış kararları veya ağızdan çıkan yanlış cümleleri tetikleyebilir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza tabir olunur.

Rüyada yakın arkadaşını hamile görmek toplum içinde daha oturaklı davranacağına, kırılan yaşam hevesinin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada en yakın arkadaşını hamile görmek sorunlarının her geçen gün azalacağına, çok büyük başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek moral bozukluğu yaşanacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına işaret eder.

Rüyada yakın bir arkadaşını hamile görmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Rüyada yakınından birini hamile görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına işarettir.

Rüyada yakın akrabasını hamile görmek talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına, bazen kaderin cilveleri ile karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yakını hamile görmek özellikle bir yakının sunduğu ortaklıkla beraber ticarete atılarak başarı elde edeceğine, eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments