Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, allah yolunda ilerleyeceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, sıkıntılardan kurtulup ferahlamaya, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına yorulur.

Rüyada bir arkadaşın hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Sabırlı olmanız gerekiyor.

Rüyada arkadaşını hamile görmek alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine yorulur.

Rüyada yakın arkadaşının hamile olduğunu görmek işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına işarettir.

Rüyada yakın arkadaşı hamile görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının evlenmeden hamile olduğunu görmek istediklerini elde edeceğine, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına delalettir.

Rüyada arkadaşım hamile görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine işarettir.

Rüyada arkadaşınızı hamile görmek insanların hayranlığını kazanacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına yorulur.

Rüyada bekar arkadaşını hamile görmek iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşını hamile duymak maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine ve tartışmalı bir toplantıdan zararla çıkılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments