Rüyada iş arkadaşını hamile görmek

Rüyada iş arkadaşını hamile görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına, gerçekleştireceği projeler için bazı adımları atmak için çok hayırlı kişiler ile irtibata geçeceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, işlerinin de rast gideceğine, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına yorulur.

Rüyada iş arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Acelecilikten gelen sakarlığınızı kontrol altına almalısınız.

Rüyada iş arkadaşını hamile görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına tabir olunur.

Rüyada iş arkadaşıyla telefonda konuşmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada sevmediğin iş arkadaşını görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, işlerinde çok büyük atılımlar gerçekleştirmek isterken bazı hataları sonucu zarar edeceğine tabir olunur.

Rüyada arkadaşının iş kurduğunu görmek darda kalacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, üzüleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada iş arkadaşınla sevgili olmak işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşından hediye almak gönül hoşluğu ve esenliği yaşayacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna işarettir.

Rüyada iş arkadaşının öldüğünü görmek huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, onların bir adım önüne geçeceğine delalet eder.

Rüyada işyeri arkadaşlarını görmek aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments