Rüyada akan su içmek

Rüyada akan su içmek bunun itibarının sarsılmasına neden olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, daha büyük işler için bir örnek olacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sağlığın da bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan su içmek gördüyseniz:

  • İsteklerinizin gerçek olmasını istiyorsanız, gidip o topu alan kişi olmalısınız.

Rüyada akan sudan su içmek yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan su içmek ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan dereden su içmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına inanılır.

Rüyada musluktan akan su içmek kendi işinin patronu olunacağına, ortalığın karışacağına yorulur.

Rüyada akan sudan içmek karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, ailesini korumak amacıyla çeşitli kararlar vereceğine işarettir.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, alim insanlardan sayılacağına rivayet eder.

Rüyada dağdan akan su görmek endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akan suyun içinde olmak hem güzelliği, hem de sahip olduğu lüks yaşam yüzünden pek çok gıybetinin yapıldığına, çizgisini bozmadan yaşayan kişinin sahip olduğu rahat hayatı her daim sürdüreceğine, insanların ortaklıklarını bitirme kararı alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments