Rüyada göğsünden akan sütü içmek

Rüyada göğsünden akan sütü içmek büyük sorunlarla karşılaşacağına, çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, bir sebeple başka yollar aranacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek gördüyseniz:

  • Herkes neyi niye söylediğinin veya yaptığının farkında olabilir ya da kendi düşüncelerinin doğruluğu konusunda ısrar edebilirler.

Rüyada göğsünden akan sütü içmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine yorulur.

Rüyada göğsünden süt içmek çok daha iyi koşullara sahip olacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına inanılır.

Rüyada kendi göğsünden süt içmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine işaret eder.

Rüyada akan süt görmek iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada memeden akan süt görmek kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, mal varlığını artıracak paralar kazanacağına işaret eder.

Rüyada süt akan ırmak işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada akan sudan içmek sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına tabir olunur.

Rüyada akan su içmek sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments