Rüyada akan sudan su içmek

Rüyada akan sudan su içmek çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, çok kazançlı adımlar atıp büyük paralar kazanacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, işyerini kapatacağına, iflas edeceğine rivayet eder.

Rüyada akan sudan su içmek gördüyseniz:

  • Alacak verecek meselelerini ertelemek, borç alıp vermekten ya da bağlayıcı sözler vermekten, imzalar atmaktan kaçınmak daha doğru olabilir.

Rüyada akan sudan su içmek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına alamet eder.

Rüyada akan sudan içmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada akan sudan su doldurmak ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına inanılır.

Rüyada musluktan akan su içmek hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan dereden su içmek sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan su içmek çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan sudan atlamak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, üzüntülerin son bulacağına ve sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, rahat bir hayata sahip olacağına delalettir.

Rüyada akan sudan abdest almak bekarlar için evlenmeye, yollarını ayıracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments