Rüyada dağdan akan su görmek

Rüyada dağdan akan su görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, hayatında gördüğü olumsuzlukların üstüne giderek onları değiştirmek için çaba harcayacağına tabir olunur.

Rüyada dağdan akan su gördüyseniz:

  • Sizi desteklemek ya da ellerinden geldiğince size yardımcı olmak isteyen kişiler olabilir.

Rüyada dağdan akan su görmek birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet etmektedir.

Rüyada dağlardan akan su görmek çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada dağdan akan şelale görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına tabir olunur.

Rüyada bulanık akan su görmek para pul sahibi olacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Rüyada tersten akan su görmek hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden yardım göreceği bir işe gireceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan suyun üzerinden atlamak tatsızlıklar çıkacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada akan bir su görmek böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, yanlış yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada akan su içmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments