Rüyada binanın en üst katında olmak

Rüyada binanın en üst katında olmak büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, rahatsızlık yüzünden bir süre işlerden uzak durulacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, ağzı tadının, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına rivayet eder.

Rüyada binanın en üst katında olmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişi ile mesleğiniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir.

Rüyada binanın en üst katında olmak çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada binanın en üst katına çıkmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, toplum içinde yüz kızartıcı bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katında olmak elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, en büyük isteklerini yaşama kısmetine ve şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada evin en üst katına çıkmak özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada apartmanın en üst katında oturmak sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Rüyada apartmanın en üst katına çıkmak çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına tabir olunur.

Rüyada binanın üst katında olmak bolluk ve bereket yaşayacağına, kasasının ağırlaşacağına, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada binanın üst katına çıkmak aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments