Rüyada bilgisayar kablosu görmek

Rüyada bilgisayar kablosu görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine, sorunlar karşısında sağduyulu davranarak karlı çıkacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile içindeki huzurunun ölene kadar aynı şekilde süreceğine, bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına delalettir.

Rüyada bilgisayar kablosu gördüyseniz:

  • Karşı karşıya kalabileceğiniz bir problemi politik yollardan çözmelisiniz.

Rüyada bilgisayar kablosu görmek imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada mavi kablo görmek hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine delalettir.

Rüyada uzatma kablosu görmek konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil kablo görmek işlerinde başarı elde etmenin garantileşeceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kablo kesmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, onun rahatının, keyfinin, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada bakır kablo görmek çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sevdiklerinden ayrı kalınacağına rivayet eder.

Rüyada ceyran kablosu görmek bazı yanlış anlaşılmalar yüzünden sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve sevilen bazı eşyaların çalınacağına, ferahlığa çıkacağına delalet eder.

Rüyada kablo çekmek başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments