Rüyada bilekten ameliyat olmak

Rüyada bilekten ameliyat olmak rızkını kazanacak kadar çalışıp, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, arif kimselerden sayılacağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği işler yapacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine bu sayede hayallerindeki yaşama kavuşma fırsatı elde ederek her geçen gün çok daha güzel olaylarla karşılaşacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına inanılır.

Rüyada bilekten ameliyat olmak gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlara girmenin sıkıntılı sonuçları olabilir.

Rüyada bilekten ameliyat olmak her anlamda neredeyse dört dörtlük sayılacak bir kişi ile yollarının kesişeceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına delalettir.

Rüyada bileklerini görmek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalettir.

Rüyada birinin bileklerini kestiğini görmek alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına alamet eder.

Rüyada bilekte dövme görmek çirkin bir iş yapmaya, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada bilekte yara görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine ve uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar rahatlık yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bilekte altın bilezik görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına alamet eder.

Rüyada bilekten tutmak alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, çalıştığı işte yüklü bir zam alınacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının bileklerini kestiğini görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, itibarının ve makamının artacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments