Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine ve mutlu olunacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, mevkilerinin yüksek olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi gördüyseniz:

  • Bazı konularda fazla hevesli görünebilir, karşı tarafa gökyüzünü vaat edebilirsiniz.

Rüyada beyaz yeşil gözlü kedi görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine inanılır.

Rüyada yeşil gözlü kara kedi görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Rüyada yeşil gözlü kedi görmek mal mülk edineceğine, makbul olan mallara kavuşacağına delalet eder.

Rüyada siyah yeşil gözlü kedi görmek iç huzurunun yerinde olacağına, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına işarettir.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, kazancının daha da artacağına yorulur.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek atacağı hatalı adımlar yüzünden uzun süre işlerinin düzelmeyeceğine, sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalacağına, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yaşayacağı değişim ile birlikte yardıma muhtaç olan herkese maddi ve manevi olarak yardım edeceğine ve böylece kendince bir olgunlaşma yaşayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments