Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek kendisini sıkan ve yoran kişilerden ve durumlardan uzak duracağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, zamandan da kar edeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, rakiplerin yapabileceği kötülüklerin sevilen kişiler tarafından engelleneceğine, arkadaşlarla beraber vakit geçirmek istense de eski tadı bulamayacak olan rüya sahibinin yalnızlaşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, onları büyük bir mutluluk ve heyecan içinde karşılayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi gördüyseniz:

  • Sizi sürekli zorlayan veya siz göz ardı etmeye çalıştıkça kendini hatırlatan bazı konular olabilir.

Rüyada beyaz ve mavi gözlü kedi görmek moralinin genel olarak yerinde olacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya işaret etmektedir.

Rüyada beyaz tüylü mavi gözlü kedi görmek yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz mavi gözlü kedi görmek her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işaret eder.

Rüyada beyaz renkli mavi gözlü kedi görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlü kedi görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tenli mavi gözlü bebek görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kendi çabası ile kurtulup çok mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada mavi gözlü beyaz köpek görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi gözlü beyaz tenli bebek görmek huzuru kaçıran durumların ortadan kalkacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments